lørdag, december 02, 2006

Flere billeder fra Taranto

Tog lidt flere billeder i Taranto, og dem kan I da lige se lidt flere af...

Her er lige morgenstemning med lidt vand, samt havn i baggrunden...


Fra turen fra kontoret på vej mod vores nacellefabrik (også Taranto), som vi også lige var ind omkring og se på vores vej tilbage til Bari.


Ved ikke om man kan se det, men det er appelsintræer! Og de smager rigtig godt...


Vi satte Jens i lufthavnen, herefter tog Ignacio og jeg ind til selve Bari for at få frokost. Vi skulle først flyve ud noget efter, og så sjove er lufthavne heller ikke! Det var tiltrængt, for klokken var efterhånden blevet mange, selv efter sydlig tidsregning...
Der var rimelig vejr, så vi sad udenfor og spiste. Det er lidt mærkeligt den 1. december!


Turen tilbage til Barcelona gik knap så godt. Først blev vi ombooket til at mellemlande i Rom pga. noget strejke, så vi fik noget mere ventetid inden vi skulle af sted. Da vi kom til Rom var flyet til Barcelona så forsinket! Dette betød så at jeg ikke var på hotellet i Barcelona før end godt efter midnat. Heldigvis vi Ignacio os hentet i lufthavnen, så transporttiden ind til selve byen var minimal. Dejligt, især med det udsøgte service at jeg blev kørt direkte til døren.
Fik tjekket ind, og gik ud for at få en stille øl. Nu det var fredag... ;-)

Har sovet længe, og fået en god stor og lang morgenmad. Skulle lige kikke lidt mails, og nu vil jeg ud og lege turist... I hvert tilfælde gå en tur og have noget luft.